Twitter IJsclub de 5e plas

nee

Video's

but devijfedeplas-jan2010

but devijfedeplas-13jan2010

Schaatsen Loosdrechtse plassen 8 januari 2010
Verslag van een prachtige schaatsdag (ronde van loosdrecht) op de Loosdrechtse plassen met dank aan de schaatsvereniging de vijfde plas te Breukeleveen.

 

Schaatsen op natuurijs toertocht 5e plas Loosdrecht 13 januari 2010
Heerlijk schaatsen op de 5e Loosdrechtse plas. Baan van 6,5 kilometer was goed geprerareerd door de plaatselijke ijsvereniging. Hulde. Helaas werd het ijs gaandeweg slechter en slechter. Er onstonden steeds meer scheuren en uitgetrapte gaten. Hopelijk hebben ze de middelen om deze gaten en scheuren te dichten.

 

 

inschrijfpunt

Hier uw advertentie?

Uw foto?

U kunt uw foto mailen naar foto@ijsclubdevijfdeplas.nl

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
  • Verwachting voor vandaag en morgenHet is op veel plaatsen bewolkt en vooral in het noorden nevelig. In het zuidwesten komt een enkele (winterse) bui voor, elders valt er plaatselijk wat lichte regen of motregen. Het wordt vandaag niet warmer dan een graad of 4°C. De matige zuidelijke wind wordt in de middag zwak en veranderlijk.In de nacht naar zaterdag komen er vooral in de kustprovincies nog enkele (winterse) buien voor. In de loop van de nacht klaart het van het noordwesten uit op steeds meer plaatsen op. Dieper landinwaarts kan nevel of lokaal mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt, aan zee rond 3°C. Plaatselijk kan gladheid optreden door bevriezing van natte weggedeelten. De wind is boven land westelijk en zwak tot matig, in de kustgebieden noord tot noordwest en vrij krachtig tot krachtig.Zaterdag overdag is er af en toe zon en zijn er enkele buien, waarvan sommige winters van karakter kunnen zijn met hagel of natte sneeuw. Het wordt in de middag 4°C in het oosten en lokaal 7°C aan zee. De noordwestenwind is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)Uitgifte: 15/12/2017 08.48 uur LT    

  • Temperaturen boven normaal en wisselvallig. Dinsdag en woensdag tijdelijk droog.Uitgifte: 15/12/2017 03.33 uur LT

KNMI waarschuwingen

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut